Netherlands

BMW Club E31 Nederland(s)

clube31_logo_nieuw v4                  dick President: Dick Baars

 

Wij zijn een (in 2006) geregistreerde en door BMW erkende club voor BMW 8-serie bezitters en sympathisanten en zijn aangesloten bij de Federatie van Nederlandse BMW Clubs(FNBC), BMW Auto Clubs Nederland(BACN), BMW Auto Clubs Europa(BCE), BMW Clubs International Council(BCIC), Federatie Historische Automobiel-en Motorclubs(FEHAC) en natuurlijk van BMW 8er Clubs International(B8CI).

Wij bieden onderdak voor een ieder in o.a. Nederland en Nederlands sprekende landen zoals Curaçao, Bonaire, Aruba, Nederlandse Antillen gemeenten, Suriname en Zuid-Afrika.

 

Voor België hebben wij al een register geopend (zie onze ambassadeur Club E31 België op onze website contactpagina). Uiteraard kunnen ook inwoners uit andere landen lid worden van onze club, dit is reeds een feit en geeft aan dat velen zich thuis voelen in onze club. Wij zijn ook volledig lid van de Belgische Oldtimerfederatie (BFOV) zodat onze leden gebruik kunnen maken van de goedkope  verzekeringen, e.d.

 

De BMW 8 serie in Nederland:  De auto’s wordt ondertussen al een zeldzame oldtimer en de aanschafprijzen stijgen snel, waardoor er al een te kort dreigt te ontstaan op de landelijke markt.

Als club kunnen wij dan ook bemiddelen en een aankoopcheck doen voor wie een betrouwbare 8 serie wil aanschaffen, tevens hebben wij een grote databank waar  de meeste auto’s in Nederland en daarbuiten in voorkomen en kunnen wij vaak de historie nagaan.

Naast onze contacten met de BMW clubs hebben wij ook exclusieve samenwerking met de grootste BMW dealer van het land en kunnen onze leden goedkoop onderdelen bestellen. Wij hebben als club ook goede tweedehandse onderdelen voor onze leden, webwinkels, clubartikelen, etc.

 

Wij hebben op onze website getracht een indruk weer te geven van wat ons boeit en waar onze passie toe geleid heeft. Tevens proberen wij de wetenswaardigheden summier weer te geven. Op ons forum wordt echter alles uitgebreid weergegeven, daar zijn ook alle handboeken, technische informaties, modificaties, inbreng van onze experts en leden terug te vinden. Voor leden een onmisbare bron om hun kennis te vergroten en hun hobby betaalbaar te houden.

 

Van harte welkom op onze website en forum: http://www.clube31.nl & Facebook: BMW-Club-E31-Nederland

 

Bestuur:

Voorzitter: Dick Baars

Secretaris: Luc Waarsenburg

Penningmeester: Gerrie Baars

Bestuurslid(evenementen): Joost de Vries

 

Onze club heeft op dit moment 131 Leden.

Aanmelden

[contact-form-7 id=”255″ title=”Aanmelding”]

 

×